18 Maj

Klockan 15.00 orkade jag mig upp från sängen idag, men är fortfarande lika trött som jag var när jag väl somnade inatt . . Har legat och slöat halva dagen, åt middag och sen for jag ut och gick i spöregnet i 45 minuter, välbehövligt, men satan vad kallt, alla kläder var tvungna och hängas upp på tork när jag kom in och själv skyndade jag mig in i duschen för att minska chansen att bli sjuk.
Därefter låg jag och halvsov framför tv:n tills andra avenyn började, såg på det och sen är jag en sån person som aldrig kan vänta tills avsnittena sänds i tv så jag knapprade in på svt:s hemsida och tjuvkikade på morgondagens avsnitt.. Jävla vad arg man blev och det är sjukt spännande.. Dock så fick man inte se på tisdagens avsnitt utan det sänds på tv:n på tisdag klockan åtta.  ! Typiskt..

Imorgon börjar jag jobba klockan 06.00  ! Jobbig tid och stiga upp , menmen man får ju sluta relativt tidigt ändå!

Nu ska jag nog gå och kika och se om jag hittar nått intressant och se på tv:n eller någon bra film i min dvd samling som man kan ligga och kika på innan man somnar. .
Kommer garanterat bara hinna slå på filmen så somnar jag, det brukar ju alltid bli så.

Adjö / M

17 Maj

433505-1

Sov länge idag, och när jag väl tog mig upp gjorde jag inte speciellt mycket.
Låg och kollade på reprisen av Så ska de låta som jag missade i fredags pga Talang!
Sedan blev det duschen, middag, fixa till sig innan jobbet och lite av sommarkrysset.
Åkte till jobbet vid 20.45 för jag började ju 21.00 . Vi hade gratis middag för dom som ville innan vi öppnade själva nattklubben.
Blev fullt upp nästan på en gång, de bara rasade in folk.

Vi hade minst 700 pers inne i natt  : ) och ändå är det typ helgen före löning?
Svin kul !

Jag åkte från jobbet kl 05.30 i natt och somnade väl vid 07.00 !

15 - 16 Mars.

Igår blev inget bloggande . . Upp och jobbade kl 06. 00 , slutade kl 15.00 och sedan så blev det en fika på stan med Malin och bara sitta och prata en massa. . Därefter bar det av hem och jag hade bara lust och gå och lägga mig och sova ett tag, men hade lovat Krille en promenad och jag kan inte svika. . Somnade från och till när jag såg Glamour och sedan blev det en 45 minuters lång promenad med Krille. . Trevligt : )
Middag, dusch och tv:n . . orkade se lyxfällan och halva efterlyst. . sedan somnade jag med täcket på soffan . . Vaknade kl sju i morse av att jag hade nackspärr.. . Klev upp igen kl 08 för jag skulle börja jobba kl 09 !
Vi hade 149 lunch idag och det är jävligt ovanligt för en fredag, men iförsej så är det ju fredagen innan löning, så folk kanske inte har råd. . Nu ikväll har de inte hänt speciellt mycket , jobbade till kl 19.00, satt och gjorde drinklisterna klart så nu finns dom garanterat på bordena i morgon!

Talang tittande och godispåsen är det som gäller för mig, och nu är det ju såklart hockeymatch också !
Får se om jag klarar mig igenom hela matchen, vilket jag inte tror. . .

och kära läsare i morgon hoppas jag att ni beställer en Calippo i baren av mig,  lär vara en grym drink : )


Ciao / M

Första dagen.

Hej, Har haft en blogg ett tag men aldrig använt den?
Men nu känn jag att jag ska börja försöka använda den när jag ändå har haft tid och skaffa en.
Kom hem från jobbet för drygt 1 ½ timme sedan. . första dagen jag jobbade själv i receptionen  . . gick faktiskt hyffsat bra hade förväntat mig att de skulle bli mer kaos än väntat .
Men de finns ju en del fel som måste försöka rättas till i morgon. . borde egentligen ta och sova börjar kl 06.00, men jag är så uppe i varv.

I helgen som var, var jag faktiskt ledig för en gångs skull.. känns som om jag bara jobbar jämt och inte hinner göra nånting. . men i fredags drog jag och maria ner till övik . .stannade till i Umeå och shoppade lite, men det är lite konstigt och försöka hitta nånting i en stad man typ aldrig är i. . . Blev lite fest, grillning, hockey , fika, shopping och umgåtts med trevliga människor.
Faktiskt skoj : )
Örnsköldsvik är faktiskt en stad jag skulle kunna flytta till en vacker dag, jag trivs verkligen som fisken i vattnet där och jag har faktiskt börjat tröttna en del på Boden. . Men det är här dom flesta av mina kompisar , min familj och mitt jobb finns!
Sen när vi väl skulle ta oss hem i Söndags så började bilen krångla i Bygdeå , de var termometern som hade gått sönder, men som tur var gick det och köra !
Vad fan hade vi gjort om de inte gått?


Nu har jag invigt min blogg, kommer nog mera i morgon. för nu måste jag sova!

/ M





RSS 2.0