1 Juni.

Äntligen börjar man få in sommarkänslan ! : ) 

Lillebror tar studenten på torsdag och det är massa grejer som ska fixas !
Mat, presenter, fika, tårtor och allt sånt.
Jag är som tur ledig onsdag hela dagen så då ska de mesta vara klart innan jag går och lägger mig på kvällen!
För torsdag hinns inte mycket, blir att fira han, vara trevlig mot alla som kommer förbi och ska gratta han och därefter ska jag iväg och jobba. . och alla som läser min blogg och funderar på att gå ut, kom till BODENSIA för de kommer bli grymt : )

I helgen hade vi bal och nattklubb och vi hade drygt 700 pers inne : )
Det kändes idag kan jag säga, var längesedan jag varit såhär trött.  kom hem 06 i natt och då var de fortfarande inte färdigstädat, men jag fick dra tidigare. . Somnade nog inte förrän kl 07.30 och en timme senare blir jag väckt av Magnus som ringer. . glömde för första gången att sätta mobilen på ljudlöst och såklart timade han inte det. . pratade ett tag nog för att jag inte kommer ihåg ett piss av vad jag sa typ.  . men sen sov jag till kl 16 . . Då blev de att äta lite middag och försöka bli en människa men det kändes verkligen som om jag vart på värsta festen igår och inte sovit på minst ett år.. . Åkte till mammas kompis för hon har fyllt 50 år .  sen när jag kom hem la jag mig direkt på soffan med täcket och kudden och såg på en film. . the wedding date, helt klart värd att se : )
Nu ska jag lägga mig och sova igen!

Hoppas jag vaknar rätt tidigt och känner mig utvilad i morgon,  då tror jag nämnligen jag ska försöka ta mig till luleå och spendera lite pengar : )


Sov gott allihopa.

Kram / M


RSS 2.0