06 - Min dag

...och det är givetvis nyårsafton som jag kommer och berätta om här!

Det började med sovmorgon som vanligt (våran son har ärvt både sin mamma o pappas sovgener så han gillar och sova på morgonen nästan jämt, precis som oss! ).
Sen upp och börja göra iordning för nyårsfirande som skulle äga rum hemma hos oss.
Val av kläder gick faktiskt rätt fort för att vara jag! Fick bli en svart klänning : )


På eftermiddagen kom familjen Hansson/Stenman och familjen Lindqvist/Pettersson och vi började med middagen som bestod av:
Förrätt: Skagen Toast
Varmrätt: Oxfile, Potatisgratäng, Pepparsås, Grönsallad och Vitlöksbröd.
Efterrätt: After Eight Parfait med färska hallon.

Rasmus hade inte varit smart nog och viljat vila någonting innan hans kompisar Casper & Lova kom så han somnade och sov i 2 timmar innan Robban tillslut fick väcka honom kl 19.30!
Hade det inte varit nyårsafton så hade han ALDRIG fått gå och sova den där tiden, men klart våran lilla prins skulle få vara vaken, det är ju trots allt bara nyårsafton en gång per år!

Efter middagen blev det massor av bus med barnen, skratt och massa skvallerprat innan det var dags att göra barnen iordning och bege oss ut för att kika på Fyrverkerierna.
Gick ner till "kullarna" och där såg man perfekt. Rasmus tyckte det här med fyrverkerier var riktigt spännande och var helt inne och försöka följa vars alla raketena for!
Skåla in det nya året gjorde vi även där ute, vi skålade ju såklart i mousserat vin medans Rasmus fick skåla i Mangosaft.
Calle och Jenny hade även köpt nå lyktor som man tände på och släppte iväg (hm vet inte vad dom heter), sen promenerade vi hem till oss igen och tog fram massa snacks och Rita&Gissa spelet.
Spelade ju såklart i par och jag måste medge att Robban inte var så värdelös på rita som jag trott ; )
Kvällen avslutades väl vid 04-tiden då Calle och Jenny stod som vinnare. Men en revansch kommer vi absolut och kräva av våra grannar någon annan dag!

Med andra ord så var det en RIKTIGT TREVLIG NYÅRSAFTON!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0